Pedan – Officiel Technogym leverandør

Introduktion

Pedan A/S er Danmarks førende leverandør af fitnessudstyr. Virksomheden blev grundlagt i 1974 og ligger i Køge. Siden 1991 har vi været enedistributør af Technogym til Danmark, Grønland og Færøerne. Vores mission er “at give så mange som muligt de bedste forudsætninger for at leve en aktiv og sund livsstil igennem motion.”

Udvalgte resultater

0%
Højere ROAS
0%
CPC
0%
Omsætning
0%
Pris pr. konvertering
0%
Interaktionsrate

Mål

Målsætningen med samarbejdet har hele tiden været at skaffe flere besøgende, men til færre penge. Klikbudgettet skal række så langt som muligt, men uden at gå på kompromis med kvaliteten af de besøgende.

 

LØSNING

Opgaven med Pedan A/S gik i høj grad ud på omkostningsminimering før vi begyndte at skalere og investere for meget. For at kunne gennemføre dette krævede det en klar definition af målgruppe, valg af eksponering og hvor denne eksponering skulle finde sted.

På denne måde kunne vi ud fra data afgøre hvilke kunder og hvilke placeringer der gav kunden den største eksponering samt omsætning for deres klikbudget. Dette skulle sikre Pedan A/S fremtidige grundlag for vækst ved hjælp af digital markedsføring, netop fordi det ved hjælp af en omkostningsminimerende strategi gør det mere rentabelt.

Marketingstrategien involverede Ads annoncering og SOME-annoncering. Strategien fokuserede på at drive relevant trafik til landingssider med en høj omsætningshastighed.

Hvis du selv er nysgerrig på Pedan A/S varer, kan du besøge deres hjemmeside på www.pedan.dk

Hvis du selv er nysgerrig på Pedan A/S varer, kan du besøge deres hjemmeside på www.pedan.dk