Rådgivning om en ny hjemmeside

En ny hjemmeside er en stor investering! Med de mange udbydere og derfor mange bejlere til opgaven, kan det være svært at navigere i junglen af tilbud, priser og gode, eller mindre gode, råd.

Orifarm logo Danfoss logo Sengespecialisten logo Orifarm logo Danfoss logo Sengespecialisten logo

KompetenceKanalen har, gennem mange års samarbejde og sparring, skabt et netværk af dygtige web-designere og programmører, som kan hjælpe dig, når du skal have ny hjemmeside. Udover vores eksterne samarbejdspartnere, har vi også en række dygtige programmører in-house, som har stor viden og erfaring, indenfor området.

Valg af samarbejdspartner

Der er en lang række punkter, der er vigtige, når du skal foretage et valg om, hvem der skal have opgaven. Vores erfaring har gjort os skarpe på, hvad der skal til for at gøre processen så enkel og problemfri som muligt.

Vi lægger eksempelvis vægt på at…

  • Dit nye CMS er nemt at søgemaskineoptimere

  • En kommende programmør er professionel og producerer enkelte og brugervenlige sider

  • Det nye system gør det muligt at indsætte unikke title tags, descriptions og onsite tekster på alle sider

  • Udvikler er opmærksom på at skabe en mobilvenlig platform.

Spar tid og penge

En anden fordel ved at bruge KompetenceKanalen som sparringspartner, når du skal vælge din hjemmesideudbyder, er at vi kan være behjælpelige med at opstille væsentlige krav og ønsker, rådgive dig løbende i processen og sammenligne eventuelle tilbud, før du træffer din beslutning.

I sidste ende kan det betyde sparede timer og penge, at dit digitale bureau er med på sidelinjen. Både i forhold til alt det arbejde der allerede er lavet, men i høj grad også i forhold til det fremtidige arbejde med din forretning.

Vores anbefaling

Det faktum, at vi har interne programmører, der har ekspertisen til at håndtere langt de fleste opgaver, er en fordel for dig.

Vi anbefaler den udbyder, intern eller ekstern, som vi vurderer er det stærkeste kort, i forhold til den aktuelle opgave. Vi vægter eksempelvis tidsforbrug, kompetencer og prisniveau, og anbefaler den udbyder, der matcher dine ønsker og midler bedst.

KompetenceKanalen er en uvildig sparringspartner. Vi har ingen aktier i de eksterne udbydere, så vores opgave er udelukkende at sikre dig den bedst mulige løsning.