Vi er DanDomain Partner

DanDomain SEO – Få den rette support hos os

Hos KompetenceKanalen A/S er vi stolte af at være DanDomain-partner. DanDomain er for dig, der enten ejer en webshop eller dig, der drømmer om det. Med DanDomain i ryggen kan du få udviklet lige præcis den webshop eller hjemmeside, du ønsker dig – og efterfølgende sidder vi klar til at hjælpe dig med optimering og ændringer, når det kommer til SEO på din DanDomain webshop. Vi har mange års erfaring med systemet, og vi kender derfor til de forskellige muligheder. Er du derfor selv lidt på udebane, når det kommer til DanDomain SEO, kan du trygt sætte din lid til os, og finde den hjælp du søger lige her.

Selvom DanDomain laver et virkelig godt shopsystem, kommer kunderne ikke af sig selv. Men heldigvis kan du selv gøre en del.

Gode råd til SEO på din DanDomain webshop

Når du skal søgemaskineoptimere din webshop eller hjemmeside, er der flere ting, der er vigtige at have med i overvejelserne. Vi har listet nogle af de vigtigste op herunder:

 • Title tag og meta descriptions
  er den overskrift og den tekst, der fremgår i Google-søgninger, når forbrugeren søger på et produkt. Her er det vigtigt at bruge relevante søgeord, og gerne så tidligt i teksten som muligt. Hold dem på under 155 tegn, og sørg for at gøre dem interessante, så forbrugeren får lyst til at klikke på linket. Når du skal lave SEO til din DanDomain webshop bør dine title tags og meta descriptions være en slags annoncetekster, der også gerne indeholder CTA’er (call to actions), som fortæller kunden noget om, hvorfor han eller hun skal klikke netop der.

 • Content
  Når der skal skrives content i form af kategoritekster og produkttekster er det vigtigt, at disse tekster bliver velformulerede og værdiskabende. Også her skal der indgå relevante søgeord, og på de vigtigste sider skal der gerne skrives minimum 300-400 ord. Indholdet af teksterne skal være fængende, men også informerende, så kunden føler sig oplyst om produktet og dets egenskaber mm. Sørg for altid at skrive unikke tekster, da duplikeret content er et no-go.

 • Søgeordene
  Dyk ned i søgeordene ved at lave en grundig søgeordsanalyse, og find på denne måde frem til de mest relevante søgeord for netop dine kunder. Hvad søger de på for at finde det, de leder efter? Et eksempel kunne være, at der bliver søgt på ”kjoler”, men her vil også ”sommerkjoler til kvinder” eller ”kjoler til fest” være meget relevant, og søger kunden på et specifikt brand, er der som regel endnu større chance for et salg.

 • Links
  For at skaffe links til dine sider via linkbuilding. Jo flere, der deler dit indhold, linker til din side eller bare nævner din hjemmeside eller webshops navn, desto bedre placering vil du få i Google-søgninger, og desto større er chancen for salg. Prøv fx at få links fra både dine profiler på sociale medier, men også fra relevante bloggere og samarbejdspartnere. Når du får andre hjemmesider til at linke til din side, er det med til at validere siden over for Google.


Søgemaskineoptimering til din DanDomain webshop

For at opnå bedst mulige placeringer for din webshop, er der som nævnt, mange ting der kan gøres. Naturligvis står vi altid klar til at hjælpe dig. Det er uanset, om du har brug for content marketing, Facebook-annoncering, Google Ads eller selve søgemaskineoptimeringen du har brug for hjælp til. I bestræbelsen på at opnå gode resultater, er det samtidig vigtigt, at din webshop hele tiden bliver holdt opdateret. DanDomain sørger selv for at opdatere deres systemer, men vi kan hjælpe dig med at håndtere diverse ændringer på selve din hjemmeside eller webshop. Således risikerer du ikke at gå glip af vigtige ændringer, der kan have betydning for placeringen.

Facebook-markedsføring af DanDomain webshop

Med mere end 2,5 milliarder aktive medlemmer på Facebook, er der rig mulighed for at nå ud til lige præcis de målgrupper, du ønsker. Igennem Facebook Ads kan du med stor nøjagtighed målrette dine annoncer, så de rammer lige præcis de grupper af mennesker, der matcher interesser, demografi mm.

Hos KompetenceKanalen sidder vores SoMe-specialister klar til at udvikle de bedste annoncer til din Facebook-markedsføring. Vi opsætter Facebook pixel i din webshop. Således bliver alle de vigtigste data sendt direkte til Facebook, og det giver og mulighed for at målrette annoncerne meget specifikt.

Google Ads

En af de mest populære måder at gøre brug af, for at skabe mere trafik og resultater er Google Ads. Google Ads giver øjeblikkelige resultater og samtidig kan du straks se en masse data, der kan hjælpe dig med at tilpasse annoncerne fremover. Vi hjælper med glæde med at lave dine annoncer. Vi kan stå for hele din Ads-konto, men vi kan også blot tiltræde, når du har brug for en ekstra hånd til at gøre annoncerne endnu bedre – det er helt op til dig.

Ligeledes kan vi stå for at opsætte Google Analytics for dig, så du kan få indsigt i dine data. Analytics kan være problematisk at opsætte, hvis ikke man har erfaring med det, og her kommer vores specialister ind i billedet. I forlængelse af Google Ads finder du Google Shopping, der er et oplagt valg for dig, der driver en webshop. Via Google Shopping kan du få utrolig meget eksponering samt en højere klikrate.

Søgemaskineoptimering på din DanDomain webshop er en løbende proces, og gode resultater kommer ikke over natten. Det kræver en solid indsats at nå i mål, men heldigvis finder du en kompetent sparringspartner hos KompetenceKanalen A/S. Her sidder vores dygtige specialister klar til at yde den rette support til din DanDomain hjemmeside eller webshop. Vil du gerne vide mere, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 70 70 20 80, hvor du kan finde gratis og uforpligtende rådgivning.

Udvalgte DanDomain samarbejdspartnere