Fremskriv virksomhedens digitale transformation med støtte fra tilskudspuljer

SMV:Digital

Er digitalisering blevet en prioritet i din virksomhed? SMV:Digital tilbyder løbende tilskudspuljer, hvor du kan ansøge om støtte til privat rådgivning, investering i IT og teknologi eller hjælp til at udvikle dine egne eller dine medarbejderes digitale kompetence.

Skal vi rådgive dig?

Vi hos KompetenceKanalen A/S er stolte af at kunne tilbyde rådgivning via vores godkendte rådgivere hos SMV:Digital, hvilket betyder, at du kan ansøge om tilskudsmidler og samtidig nyde godt af vores ekspertise som din rådgivningspartner i forbindelse med dit digitale projekt. Vores rådgivere har hjulpet utallige virksomheder med at navigere i den digitale verden og har en dyb forståelse for de udfordringer, der kan opstå undervejs. Med vores rådgivers hjælp kan du træffe informerede beslutninger og sikre, at din virksomheds digitale strategi er effektiv og succesfuld.

Ved at benytte dig af SMV:Digitals tilskudsmuligheder får din virksomhed en unik chance for at kickstarte sin digitale transformation uden at blive overvældet af økonomiske byrder. Gennem tilskuddet kan du opnå den nødvendige finansielle støtte til at gennemføre projekter der vil optimere dine processer og forbedre din konkurrenceevne på det digitale marked.

Skræddersyet rådgivning efter dine visioner

Uanset om du ønsker at få rådgivning til data management, forbedre din online tilstedeværelse eller styrke dine medarbejderes digitale færdigheder, kan SMV:Digital og vores ekspertise giver dig den nødvendige støtte til at realisere dine ambitioner. Vi skræddersyr vores rådgivning til dine specifikke behov og mål, og vi er målrettet for at levere resultater, der gør en forskel for din virksomhed.

Start din digitale rejse i dag!

Grib muligheden for at deltage i SMV:Digitals tilskudsprogram og sæt gang i din virksomheds digitale rejse. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå en succesfuld og bæredygtig digitalisering, der vil styrke din virksomhedens fundament og skabe nye muligheder for vækst. Kontakt os i dag for at sparre mere om, hvordan vi kan støtte dig gennem SMV:Digital og blive din pålidelige partner på den digitale rejse.

Kontakt os i dag og få hjælp til din ansøgning

Skriv en mail til vores CCO Mathias Jørgensen: mlj@kompetencekanalen.dk med emnelinjen “SMV Rådgivning – (Navnet på din virksomhed)

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte Mathias på tlf. 42 42 62 97.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din digitale rejse!