ASO – App Store Optimering

Med ASO sørger vi for, at din app opnår gode placeringer i Google Play butikken og Apples App Store. På den måde sikrer du maksimal eksponering i app butikkerne og opnår dine projekterede mål for appen.

App Store Optimization er søgemaskineoptimering for apps. Google Play Store og App Store fungerer som søgemaskiner og derfor er det lige så vigtigt at optimere for din app som for en webshop. KompetenceKanalen A/S sørger med vores kompetente rådgivning og vejledning for, at din app bliver synlig på de rette platforme og, ultimativt, bliver downloadet mere.

Google play og App Store

Har man en smartphone er Google og Apples app butikker lige ved hånden. Her kan man læse andre brugeres anbefalinger og se skærmbilleder af den app man overvejer at downloade. Fordi butikkerne fungerer som søgemaskiner for apps er det vigtigt at ens app-side opfylder kravene som begge butikker stiller. Hos KompetenceKanalen optimerer vi for begge platforme. Vi står altid klar til at vejlede om de seneste tendenser og krav så din app får maksimal relevant trafik.

Kontakt os og kom igang med App Store Optimering

Vi står altid klar til at vejlede om de seneste tendenser og krav så din app får maksimal relevant trafik.

Vælg det rigtige App navn og tag line