Karriere hos KompetenceKanalen A/S

KompetenceKanalen er en virksomhed i konstant vækst og derfor søger vi altid nye talenter og dygtige specialister. Den vigtigste ressource i KompetenceKanalen er vores medarbejdere, hvorfor vi altid bliver glade, når visionære mennesker ønsker at blive en del af vores hverdag.

Bliv en del af KompetenceKanalen

Vores vision er hæve standarden for hvilket afkast man som virksomhed kan forvente af en succesfuld digital strategi. Vi sætter kursen med effektiv performance marketing og Brand Building. Vores dedikerede specialister og diversiteten i vores medarbejderteam er en af KompetenceKanalens største styrker.

Har du en passion for digital markedsføring og vil du være en del af en innovativ virksomhed med høje ambitioner, så er det præcis én som dig, vi leder efter!

Se vores ledige stillinger herunder eller send os din uopfordret ansøgning allerede i dag.

Vi søger vores næste Outbound salgstalent

Brænder du for kundekontakt og ønsker du dig en solid karriere inden for B2B salg af digital markedsføring? Så er du måske vores næste kollega.
I din stilling som Sales Advisor, arbejder du tæt sammen med et hold af passionerede kolleger. Gennem træning og intern uddannelse vil du opnå en bred faglig viden.

Læs mere

Praktikanter søges

Brænder du for en karriere inden for digital markedsføring? Så får du her en unik mulighed for netop at afprøve dine evner i en spændende hverdag, hvor læringskurven er lige så høj som ambitionsniveauet.
Vi er i rygende udvikling og søger derfor en ny praktikant til efteråret 2021, som vil indgå i arbejdet med vores nuværende konsulenter.

Læs mere

Uopfordret ansøgning

Vi søger altid digitale talenter!

KompetenceKanalen A/S har i 13 år hørt til landets absolutte elite indenfor digital markedsføring. For at sikre bevarelsen af denne position, udvider vi mandskabsskaren.

Så hvis du brænder for digital markedsføring, tager vi meget gerne mod din uopfordrede ansøgning!

Læs mere