Karriere hos KompetenceKanalen A/S

KompetenceKanalen er en virksomhed i konstant vækst og derfor søger vi altid nye talenter og dygtige specialister. Den vigtigste ressource i KompetenceKanalen er vores medarbejdere, hvorfor vi altid bliver glade, når visionære mennesker ønsker at blive en del af vores hverdag.

Bliv en del af KompetenceKanalen

Vores vision er hæve standarden for hvilket afkast man som virksomhed kan forvente af en succesfuld digital strategi. Vi sætter kursen med effektiv performance marketing og Brand Building. Vores dedikerede specialister og diversiteten i vores medarbejderteam er en af KompetenceKanalens største styrker.

Har du en passion for digital markedsføring og vil du være en del af en innovativ virksomhed med høje ambitioner, så er det præcis én som dig, vi leder efter!

Se vores ledige stillinger herunder eller send os din uopfordret ansøgning allerede i dag.

Vi søger en E-mail Marketing Praktikant.

Her får du en unik mulighed for netop at afprøve dine evner i en spændende hverdag, hvor læringskurven er lige så høj som ambitionsniveauet.

Vi er i rygende udvikling og søger derfor en ny praktikant til efteråret 2021, som vil indgå i arbejdet med vores nuværende konsulenter. Der vil efter endt praktikforløb være mulighed for fastansættelse.

Læs mere

Uopfordret ansøgning

Vi søger altid digitale talenter!

KompetenceKanalen A/S har i 13 år hørt til landets absolutte elite indenfor digital markedsføring. For at sikre bevarelsen af denne position, udvider vi mandskabsskaren.

Så hvis du brænder for digital markedsføring, tager vi meget gerne mod din uopfordrede ansøgning!

Læs mere