Karriere hos KompetenceKanalen A/S

KompetenceKanalen er en virksomhed i konstant vækst og derfor søger vi altid nye talenter og dygtige specialister. Den vigtigste ressource i KompetenceKanalen er vores medarbejdere, hvorfor vi altid bliver glade, når visionære mennesker ønsker at blive en del af vores hverdag.

Bliv en del af KompetenceKanalen

Vores vision er hæve standarden for hvilket afkast man som virksomhed kan forvente af en succesfuld digital strategi. Vi sætter kursen med effektiv performance marketing og Brand Building. Vores dedikerede specialister og diversiteten i vores medarbejderteam er en af KompetenceKanalens største styrker.

Har du en passion for digital markedsføring og vil du være en del af en innovativ virksomhed med høje ambitioner, så er det præcis én som dig, vi leder efter!

Se vores ledige stillinger herunder eller send os din uopfordret ansøgning allerede i dag.

Praktikant som webudvikler

Er du i gang med at uddanne dig inden for multimediedesign, webudvikling eller webintegration? Så giver vi dig muligheden for at træde direkte ind i maskinrummet hos en af DK’s førende digitale markedsførings-bureauer. KompetenceKanalen A/S søger lige nu 2-3 praktikanter der brænder for at gøre karrierer inden for webudvikling og digital markedsføring.

Sales Advisor

Vi søger altid digitale talenter!

Brænder du for en karriere inden for B2B-salg, samt for at skabe vækst for nogle af landets mest ambitiøse virksomheder? KompetenceKanalen A/S er et af Danmarks ældste digitale bureauer, og vi tilbyder nu en lærerig og udfordrende stilling i et hastigt voksende marked.

Uopfordret ansøgning

Vi søger altid digitale talenter!

KompetenceKanalen A/S har i 13 år hørt til landets absolutte elite indenfor digital markedsføring. For at sikre bevarelsen af denne position, udvider vi mandskabsskaren.

Så hvis du brænder for digital markedsføring, tager vi meget gerne mod din uopfordrede ansøgning!