Karriere hos KompetenceKanalen A/S

KompetenceKanalen er en virksomhed i konstant vækst og derfor søger vi altid nye talenter og dygtige specialister. Den vigtigste ressource i KompetenceKanalen er vores medarbejdere, hvorfor vi altid bliver glade, når visionære mennesker ønsker at blive en del af vores hverdag.

 

Bliv en del af KompetenceKanalen

Vores vision er hæve standarden for hvilket afkast man som virksomhed kan forvente af en succesfuld digital strategi. Vi sætter kursen med effektiv performance marketing og Brand Building. Vores dedikerede specialister og diversiteten i vores medarbejderteam er en af KompetenceKanalens største styrker.

Har du en passion for digital markedsføring og vil du være en del af en innovativ virksomhed med høje ambitioner, så er det præcis én som dig, vi leder efter!

Se vores ledige stillinger herunder eller send os din uopfordret ansøgning allerede i dag.

Mødebooker

Er du klar til at stige ombord på en inspirerende vækstrejse og forfine dine færdigheder inden for salg? Som mødebooker får du en rolle, der tilbyder fleksibilitet, så du kan skræddersy dit arbejde omkring dine studieforpligtelser. Vi sikrer, at du får en solid træning, der klæder dig på til at skabe møder med virksomheder på tværs af skalaen.

Junior Sales Advisor

Vi søger altid digitale talenter!

Har du ambitioner om en karriere inden for B2B salg og at skabe og udvikle dit salgstalent? KompetenceKanalen A/S er et af Danmarks ældste digitale bureauer og vi tilbyder nu en lærerig og udfordrende stilling i et hastigt voksende marked.

Uopfordret ansøgning

Vi søger altid digitale talenter!

KompetenceKanalen A/S har i 13 år hørt til landets absolutte elite indenfor digital markedsføring. For at sikre bevarelsen af denne position, udvider vi mandskabsskaren.

Så hvis du brænder for digital markedsføring, tager vi meget gerne mod din uopfordrede ansøgning!