Teknisk SEO

Teknisk SEO (søgemaskineoptimering) er en vigtig del af søgemaskineoptimering, da man herigennem hjælper søgemaskinerne med at indeksere indholdet af ens hjemmeside korrekt, og dermed kan øge chancen for højere rangering i søgemaskinernes indeks.

Logisk og semantisk hjemmesidestruktur samt underinddeling af sider, indhold, hjemmesidens hastighed, annotering af indhold og helt ned til strukturen af selve koden på hjemmesiden, er nogle af de ting der er vigtige der rigtig kan hjælpe med at lande de bedre placeringer i søgeresultaterne.

Hos KompetenceKanalen tilbyder vi alle vores kunder en teknisk analyse af din hjemmeside, ved tilkøb af vores SEO produkt.

I analysen gennemgår vi hjemmesidens tekniske opbygning i dybden og kommer med forslag til hvordan hvert punkt kan optimeres mod den bedst mulige indeksering.

Kontakt os uforpligtende i dag

SEO og teknisk SEO

Ved søgemaskineoptimering sørger man for alt det synlige på ens hjemmeside spiller rigtigt. Det gælder for eksempel sidetitler (title-tag), sidebeskrivelse (meta-description) og selv teksten der står på de enkelte sider.

Ved teknisk SEO kigger man på alt det der ikke umiddelbart er synligt for brugere, men som gør at søgemaskinerne kan indeksere ens hjemmeside korrekt.

Google og andre søgemaskiner vil gerne give deres brugere (de søgende) den bedste oplevelse og de bedste resultater af deres forespørgsler. Af denne grund bliver hjemmesider gennemgået for en lang liste af faktorer, nogle som er kendte og nogle som ingen, uden for Google, ved hvad er.

Nogle faktorer er baseret på brugeroplevelse af en hjemmeside, hvor hurtig den er som eksempel, andre er baseret på om søgemaskinerne har adgang til de enkelte sider, om de kan forstå dem, og om de er fyldestgørende i deres information.

Teknisk søgemaskineoptimering kan være forskellen på en hjemmeside der rangerer godt og en hjemmeside der slet ikke kan findes i søgeresultaterne.