KompetenceKanalens historie

Hvordan sætter man ord på en virksomheds historie? “Der var engang en kompetencekanal…”
Nej, vi prøver med en tidslinje i stedet…

Bag vinduet med pilen til højre, var der et soveværelse og i det soveværelse stod et skrivebord og ved det skrivebord blev KompetenceKanalen stiftet en solrig forårsdag i 2008. Det var en dejlig dag, hvor himlen var lige så høj som ambitionerne for den nystartede virksomhed. Strategien var fra start, at virksomheden skulle være markant mere nærværende overfor sine kunder og deres behov end online markedet dikterede og praktiserede. KompetenceKanalen skulle bygges på en human profil hvor medarbejderne var passionerede og glædede sig til at komme på arbejde hver eneste dag. Da vi sad tre ansatte fordelt på to skriveborde, var det tydeligt at pladsen var for trang. Det var tid til at flytte i nye lokaler.

Lokationen blev Strøget/Søndergade 8 i Aarhus. Pulsen var vidunderlig og de 55 m2. skreg efter at blive okkuperede… og DET blev de! Efter ni travle måneder, med 10.000 spændende læringsprocesser, var vi 11 glade ansatte, der vidste, det var tid til at flytte i noget større.

Længere oppe af Strøget, (i Ryesgade 8) fandt vi det helt rigtige. 173 indbydende m2. Det var skønt at kunne bevæge sig frit omkring og få plads til armbevægelse. Det var i denne tid, de større kunder meldte sig på banen. Vi fik vældig travlt og måtte ansætte flere søde kollegaer, for at sikre det fra start fastlagte koncept; at være mere nærværende overfor kunder og deres behov end online markedet dikterede og praktiserede.

Det skulle vise sig, at også lokalerne i Ryesgade blev for trange. Og så var vi så heldige at finde 510 skønne m2. på adressen Store Torv 5, hvor vi holder til i dag. Bygningen er 400 år gammel og har med sit smukke indgangsparti og ligeså opgange, sikret at vores øjne frydes hver eneste morgen, når vi møder ind på arbejde. Vi håber du en dag får lyst til at kigge forbi og hilse på os alle sammen. Du er i hvert fald mere end velkommen!