YouTube annoncering

YouTube er en hastigt voksende markedsføringskanal med over 1 milliard månedlige brugere.

Med YouTube annoncering rammer du dit kundesegment med stor præcision. Til forskel fra tv-reklamer, vises dine annoncer udelukkende for din målgruppe, som vi i samarbejde definerer ud fra demografi og interesse. Derved betaler du kun for relevante og nøje udvalgte eksponeringer.

En video kan hurtigt og effektivt kommunikere en kompleks problemstilling med billeder og lyd. Derfor er det heller ikke underligt at YouTube er blevet verdens anden største søgemaskine efter Google, med brugere der besøger YouTube dagligt.

Danskerne bruger i dag primært YouTube som underholdningskanal, men mange bruger også platformen til at undersøge produkter, brands eller finde løsninger på nogle af de problemstillinger de står overfor i hverdagen. Hvordan man binder et slips, makeup tips, anmeldelser af produkter, vejledning i reparationer i hjemmet, spil, rejser og meget mere. YouTube er i dag et kæmpe univers af film, der er tilgængelige, når brugeren har lyst.

Kom igang med YouTube annoncering i dag

Videoannoncer – Sådan fungerer de!

Man kan benytte enhver video, der allerede ligger på YouTube til annoncering.

Videoen kan bl.a. vises som en annonce forbrugeren kan springe over efter 5 sekunders afspilning. Denne type annoncering kaldes TrueView og den afspilles før de fleste YouTube videoer. Men en video kan også vises som en Google Preffered annonce, man ikke kan springe over. Disse afspilles typisk før YouTubes premium indhold.

TrueView videoannoncer

TrueView videoannoncer er de velkendte videoannoncer man kan springe over efter 5 sekunders. Det eneste der kræves for at komme i gang med TrueView er en YouTube video og en Google Ads konto! Med TrueView videoannoncer betaler man kun for visninger over 30 sekunder.

Google Preferred

Google Preferred er video annoncering, hvor det ikke er muligt at springe annoncen over. Google Preferred afspilles oftest før eller under premium indhold på YouTube. Google Preferred kræver, at man har en YouTube video, en Google Ads konto og et betragteligt marketingsbudget at annoncere videoen for. Tag endelig kontakt til os hvis du planlægger en YouTube kampagne. Vi finder den rigtige og mest effektive løsning til dig!

YouTube reklamer

Hvad koster videoannoncering?