Søgemaskineoptimering Aarhus

Google Ads

Google AdWords

Om få dage leverer vi kunder til din forretning!

Google Ads er et særdeles fleksibelt værktøj med hvilket, vi effektivt skaber vækst i din forretning inden for meget få dage. Annonceringen er nem at budgettere med, da udgiften frit og løbende kan justeres. Effekten af vores fælles indsats måles omhyggeligt, så du ved præcis hvad du får for hver enkelt krone du investerer. Vi finder din virksomheds styrker og med annonceringen i Ads synliggør vi dem for dine kunder. Trafikken kommer derfor på baggrund af behovssøgninger, altså søgninger foretaget af en potentiel kunde med en interesse eller et konkret købsbehov efter netop dine produkter. 

KompetenceKanalen A/S er Google Partner Premier bureau.

Arbejdet med Ads består blandt andet af:

 • Opsætning af nye Google Ads kampagner
 • Opsætning af konverteringssporing
 • Konkurrentanalyse/differentiering
 • Optimering af nuværende konto
 • Varetagelse af løbende kampagner
 • Budgetoptimering af Ads konti
 • Udarbejdelse af multikampagner
 • Rapportering om opnået succes

Opsætning af nye Google Ads kampagner

Vi bygger nye Ads kampagner med basis i grundighed og faglig erfaring. Vi følger altid "best practice" og sørger for at kampagner, annoncer og søgeord er segmenteret fornuftigt, så administration af dine kampagner løbende er så ligetil og gennemskuelig som muligt.

Bliv ringet op og hør hvad vi kan gøre for dig! 

Opsætning af Konverteringssporing

Det er vigtigt at angive mål og afgøre hvad der skal til før kampagnen er en succes, allerede når man sætter den i gang. For en webshop er målet ofte omsætning og salg af varer. Uden konverteringssporing kan man ikke vurdere om en kampagne har opnået de projekterede mål og om den overhovedet er rentabel.

Konkurrentanalyse / differentiering

Med en konkurrentanalyse vurderer vi din eksisterende annonceindsats og sammenligner dine og konkurrenternes placeringer. Vi kortlægger din virksomheds styrker og formulerer hvilke informationer der skal med i dine annoncer. En konstant sparring med os sikrer at du altid har de rigtige annoncer kørende til vigtige sæsoner, højtider og salgsdage som black friday.

Optimering af nuværende konto

Har du i forvejen en konto hjælper vi dig på vej til endnu bedre kampagner. Vi tager udgangspunkt i kampagner der allerede kører, bygger videre på dem og optimerer løbende så du altid får fuldt udbytte af din indsats.

Læs vores referencer 

Varetagelse af løbende kampagner

Med en Ads løsning hos KompetenceKanalen A/S er du sikret en grundig og løbende overvågning af dine kampagner. Vi kontrollerer omhyggeligt at dine kampagner kører effektivt og at budgetterne vi sammen har lagt ikke overskrides. I løbende sparring med Google optimerer vi effektivt dine Ads annoncer og giver konkrete bud på, hvor din indsats vil give det største afkast.

Budgetoptimering af Ads konti

Får du fuldt udbytte af dit annonceringsbudget? Vi hjælper dig med at fordele budgetter korrekt på tværs af dine kampagner, så branding, produktsalg og research kampagner får den rette andel af budgettet.

Udarbejdelse af multikampagner

Vi har erfaring med alle kampagnetyper Ads universet har at tilbyde. Vi kan derfor vejlede dig i, hvilke typer kampagner der vil være mest effektive for din forretning.

Rapportering om opnået succes

Hos os får du fuld tryghed ved løbende rapportering. Du har altid adgang til alle data. På den måde er du sikret fuld gennemskuelighed i vores arbejdsprocesser og resultaterne af disse.

 

 

Kompetencekanalen A/S
 • Red Barnet erhvervspartner
 • Red Barnet erhvervspartner
 • Gazelle 2016
 • FDIH partner
 • Gazelle 2015
 • Gazelle 2016

KompetenceKanalen A/S © 2019
Store Torv 5 - DK 8000 Aarhus C
CVR: 32 65 33 08
Telefon: 7070 2080