Om os

KompetenceKanalen er et digitalt bureau stiftet i foråret 2008 og beliggende i hjertet af Aarhus.

Herfra betjener vi både små og store virksomheder, der opererer i såvel Danmark, som på flere europæiske markeder. Vores team består af 60+ passionerede eksperter, som med forenet styrke, dagligt hjælper ambitiøse virksomheder med at opnå målbar vækst i en stadig mere digitaliseret verden. Vi tænker holistisk og sætter en ære i altid at være på forkant med teknologi og markedstendenser. Dette har b.la. resulteret i, at vi selv er blevet kåret til Børsen gazellevirksomhed i 2015 og 2016. Dertil har vi hjulpet flere virksomheder med selv at vinde Gazelle-priser såvel som flere flotte vækstnomineringer.

KompetenceKanalen i tal

0+
Marketingspecialister
0+
Tilstedeværelse i europæiske markeder
0+
Administration af annonce & marketingbudget
0 år
Som vækstskabende bureau

Vores mission

Som ét af Nordens største performance marketing bureauer, hjælper vi virksomheder og brands med at sætte nye standarder for deres digitale performance. Vi ønsker, for hver kunde, at kunne præsentere et endnu uset niveau i eksekveringen af digitale strategier.

Målbare resultater

I vores arbejde tilbyder vi stor gennemsigtighed og sikrer at du som kunde altid kan følge med i væksten, vi skaber for dig. For os er det vigtigt, at du får indblik i baggrunden for succesen. Med vores dybe indsigt i AI, data og algoritmer er fundamentet for gode resultater skabt. Som performance bureau gør vi en dyd ud af at være i tæt dialog med dig som kunde, således at vi sikrer, at vores faglighed kanaliseres i retning af dine vigtigste forretningsområder. KompetenceKanalen bestræber sig på at personliggøre forholdet til vores samarbejdspartnere, for på den måde sikre en god oplevelse gennem hele forløbet. Vi sigter efter langvarige og tætte samarbejder, som alle parter kan have glæde af i mange år. På den måde kan vi fordybe os og arbejde mere med de data vi indsamler fra måned til måned. Med data kommer korrektion og med korrektion kommer effektivisering!

Partnerskab og certificeringer

KompetenceKanalen har i sin 15 års eksistens opnået flere partnerskaber og certificeringer. Vi er både Google Premier Partner og Facebook Marketing partner, hvilket vi har gjort os fortjent til gennem de resultater, vi har skabt for vores kunder.

KompetenceKanalen er certificeret HubSpot partner, hvilket er et kvalitetsstempel, vi er stolte af, da HubSpot stiller store krav til sine partnere. Det at være partner betyder at HubSpot anerkender vores ekspertise samt vores eksekvering af de teknikker, som anbefales videre til kunderne. KompetenceKanalen tilbyder sparring fra vores Best Practice eksperter, således at alle relevante kunder får den bedste mulige indsigt i inbound strategier og eksekveringen af dem.

Orifarm logo
Danfoss logo
Sengespecialisten logo

Vi støtter

Hos KompetenceKanalen har vi en tradition for, at påtage os et socialt ansvar og støtte gode formål. Vi sponserer derfor projekter og mærkesager, som både gælder velgørenhed og kultur. En væsentlig del af de velgørende formål, vi støtter, fokuserer på at hjælpe børn.

red barnet familier med kræftramte børn