Praktikant 2024

Mød Mikkel Pallesen…

Mikkel studerer en PBA i International handel og markedsføring på Erhvervsakademiet. Hør om hans oplevelser som praktikant hos KompentenceKanalen, og find ud af hvad han har arbejdet med.

..Og Robert Scholl

Robert læser på Aarhus BSS på Innovation Management and Business Development. Hør om hans oplevelser som praktikant hos KompetenceKanalen, og find ud af hvad han har arbejdet med.

Brænder du for en karriere inden for digital markedsføring? Her får du en unik mulighed for netop at afprøve dine evner i en spændende hverdag, hvor læringskurven er lige så høj som ambitionsniveauet.

Vi er i rygende udvikling og søger derfor en nye praktikanter til foråret 2024, som vil indgå i arbejdet med vores nuværende konsulenter. Der vil efter endt praktikforløb være mulighed for fastansættelse.

Din hverdag

Hos KompetenceKanalen søger vi altid efter dygtige og engagerede praktikanter til vores team. Du vil arbejde målrettet med at skabe vækst for vores kunder rundt i vores forskellige afdelinger – lige fra salg til SEO, Ads, SoMe og e-mail marketing. Du kommer til at arbejde med mange af de aspekter af digital markedsføring, som vi sidder med til hverdag. Der er mulighed for at arbejde med teorien fra din uddannelse i praksis. Dertil kan vi love, du bliver udfordret på et niveau, som kun hjælper med at fremme din personlige udvikling, sideløbende med, at du finder det sjovt og inspirerende.

Vi tilbyder

Som praktikant hos KompetenceKanalen kan du forvente at få masser af erfaring inden for de mange forskellige aspekter bag en professionel digital markedsføringsstrategi. Vi sørger for en stejl læringskurve på et praktisk såvel som personligt niveau, og du bliver en integreret del af hverdagen i de forskellige afdelinger.

Vi tilbyder en glad, levende og udfordrende hverdag med masser af både frihed og ansvar, samt en yderst social arbejdsplads med mange firmaarrangementer og fredagsbarer. Sidst, men ikke mindst, er der gode muligheder for fastansættelse ved endt praktikforløb.

Din profil

  • Du er stræbende efter lærdom og udvikling, samt har mod på at arbejde med nogle af landets dygtigste marketingeksperter i en travl hverdag
  • Du er struktureret og har høj selvdisciplin

  • Du er engageret, positiv og målrettet på at få mest ud af din praktikperiode

Om KompetenceKanalen A/S

KompetenceKanalen A/S har i 15 år hørt til landets absolutte elite indenfor digital markedsføring. For at sikre bevarelsen af denne position, udvider vi mandskabsskaren. Vi hjælper ambitiøse danske og internationale B2B og SaaS virksomheder såvel som e-commerce forretninger med at sætte nye standarder for deres digitale performance gennem SEO, Google Ads, Sociale medier, Email Marketing m.m. Vores organisation består af 60+ passionerede og ambitiøse eksperter, som med forenet styrke og højt humør, dagligt hjælper vores kunder med at opnå målbar vækst i en stadig mere digitaliseret verden. Vi tænker holistisk og sætter en ære i altid at være på forkant med teknologi og markedstendenser.

Er vi et match?

Lyder vi som det rigtige match, ser vi frem til at modtage en ansøgning fra dig.

– Ansøgning samt CV mrk. ”Praktikant”.

Ovenstående skal sendes til mail: job@kompetencekanalen.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte ‘Chief Sales Officer’ Mathias Jørgensen på 42 42 62 97

Vi holder løbende samtaler, og vi ser frem til at høre fra dig!